Andrea Bednas


10 jaar geleden ben ik begonnen met freestyle les geven bij Club SnowWorld. Dit was freestyle les geven op een laag niveau. Vooral op dit lage/instap niveau, maken kinderen snel vorderingen en dat is fantastisch om te zien.

Na het opstarten van SHRED Masters ontdekte ik pas echt het plezier in het geven van snowboardtrainingen. Het gaat niet alleen om nieuwe tricks leren, maar ook omgaan met succes en tegenslagen. Wanneer het een kind lukt om een slechte dag of een val, uiteindelijk weer om te zetten naar een positieve training, dan kan mijn dag niet meer stuk.

Toen wij tijdens het NK in 2017 de prijs voor ‘Beste freestyle team’ in ontvangst mochten nemen, was dat een mooie bevestiging van het harde werk van de trainers, de teamleden, de ouders en iedereen die nauw bij SHRED Masters betrokken is.

De komende jaren wil ik me verder blijven inzetten voor de Nederlandse snowboardsport. Ik wil zoveel mogelijk kinderen enthousiast maken voor de snowboardsport en hen helpen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Want freestyle training geven is het mooiste wat er is. “