Information

Wie zijn wij?

SHRED Masters is een jeugd snowboardteam gevestigd in Landgraaf. SHRED Masters is ontstaan uit de vraag naar professionele wedstrijdtrainingen in het zuiden van het land. SnowWorld Landgraaf biedt de beste faciliteiten die in Nederland te vinden zijn op wintersportgebied. In 2014 werd SHRED Masters opgericht om jonge snowboarders verder te helpen naar een toekomst in het snowboarden.

Sinds de oprichting is het team gegroeid van 6 tot 40 leden. Het jongste lid is 6 jaar en het oudste lid is 25 jaar. 

Ondanks het feit dat snowboarden een individuele sport is, staat de teamspirit bij SHRED Masters hoog in het vaandel. Er wordt training aangeboden op verschillende niveaus. Daarnaast wordt, tijdens alle nationale wedstrijden, gezorgd voor wedstrijdbegeleiding.

Toetreden tot het team
Bij de selectie van nieuwe leden letten wij erop dat zij voldoen aan ons basisniveau. Dit houdt in dat zij een goede basisvaardigheid op de piste hebben, dat zij een basissprongtechniek hebben en een basishouding op de box.

Vanuit deze basis maken wij voor ieder teamlid een logboek. In dit logboek houden wij bij wat de prestaties van dit teamlid zijn en wat zijn/haar persoonlijke doelstellingen zijn.

Trainingen
De trainingen vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag van 19.00-20.30 uur. Op woensdag is er ook nog een vroege trainingsgroep van 18.00-19.30 uur.

Wil je meer informatie over wanneer we trainen en de kosten per programma? Stuur dan een mailtje naar info@shredmasters.nl